Fixa puts fasad

Det är så fint med putsade hus tycker jag, det gör så mycket och det är så fint när man ser ett nyputsat hus tycker jag. Det är inte bara fint utan det är lite lättare med underhållet för du behöver inte måla om det lika ofta som man behöver med trähus. 
Ja det finns många olika varianter på en putsad fasad och det är kul att det finns så många olika varianter och att det är så mycket som man kan göra för att få det sådär fint som man vill ha det.

Kul att göra om hemma

Ja det är kul att få göra om och få det att vara sådär fint som man drömmer om att få ha det. Och ibland kan det vara själva processen som man tycker är kul också att det blir ett sätt att utrycka sin kreativitet på. Ja det finns en hel del som man kan göra själv hemma så att det ska bli fint. Men att fixa puts fasad kanske man inte ska ge sig på om det inte är så att det är något som man kan väl. Men man kan göra mindre saker som att inreda hemma och måla om och möblera om och fixa och dona med lite mindre saker. I alla fall känner jag så att det är den nivån som  jag ligger på.
Man får ju vara lite blygsam så att det blir fint och bra och så som man vill ha det och som man känner är ett bra sätt att göra det på.
Ja det finns så mycket som är kul att hålla på med och att göra om hemma och fixa och göra så att man trivs och mår bra hemma är verkligen kul och bra och något som jag gillar att göra. Det är viktigt att det känns hemtrevligt att det är ett ställe som man vill vara på.